Sigurd Wongraven and Wongraven wines 1.nov

Ridderen > Events > Nyheter > Sigurd Wongraven and Wongraven wines 1.nov
  • admin
  • No Comments

Mange kjenner kanskje Wongraven best som musiker og frontfigur i black metal bandet, «Satyricon», som har stor internasjonal suksess. Gjennom turnévirksomhet over hele verden de siste 15-20 årene og vinfaglig fordypning, har Wongraven utviklet en enorm lidenskap for vin og produserer i dag flotte kvalitetsviner under navnet «Wongraven Wines». Wongraven Wines er Sigurd Wongravens lidenskapelige vinunivers hvor Wongraven selv samarbeider med utvalgte vinbønder og blender viner fra legendariske vinregioner i klassiske stiler med et unikt og eget preg. Wongraven blander selv sine egne cuveér og er involvert i alle faser av produksjon som innhøsting, tapping og design av vinene. Vinene fremstilles økologisk eller etter økologiske prinsipper for å gi en mest mulig jordsmonnspreget og fruktdreven stil. Sigurd produserer viner i Champagne, Piemonte og Pfalz. Han har på kort tid opparbeidet en bred portefølje med unike viner som viser Sigurds brede kompetanse innen vin og vinproduksjon.

Vi gleder oss til en fantastisk kveld med Sigurds kvalitetsviner og en spesial tilpasset meny !

Apperitiff serveres kl 19:00

Meny for kvelden :

Aperitiff: Wongraven Champagne Brut
***
Ertesuppe med sukkersaltet torsk og syltede kantareller
Wongraven Champagne Brut
***
Stekt breiflabb surret i Santa Kristina-skinke, søtpotetgelé og sherrysjy
Wongraven Morgenstern Riesling 2017 Magnum
***
Lammecarré i urtepanko, jordskokkpuré, sopp og urtesjy
Wongraven Alleanza 2014 Magnum
***
Wongraven Unione Barolo Riserva 2008 Magnum
***
Pasjonsfruktmousse med kirsebærconsommé

Kr 1550,- pr pers

Det er 20 plasser
Book din billett hos
glenn@potetkjelleren.no